Wezelveen

Wezelveen ligt in het noordelijke gedeelte van de wijk Waterland. Dit veen ligt tussen de singel langs de Heemraadlaan, De Dijkgraaf, De Landmeter en de singel tussen Ottersveen en Wezelveen.

De 130 woningen zijn verdeeld in koop en huurwoningen. De woningen die verhuurd worden, zijn eigendom van Maasdelta Spijkenisse.

In het Wezelveen is 1 speelplaatsje en 1 trapveldje te vinden.

De bewonerscommissie Vlinderveen Wezelveen, ook wel De Waterwezels, is actief met activiteiten. Zo is er het zetten van de kerstboom en halloweenviering.

In juni 2013 is het speelplein geheel gerenoveerd geopend. Frans van Loon, actief in de bewonerscommissie Vlinderveen Wezelveen, heeft behoorlijk ‘getrokken’ bij de woningcorporatie Maasdelta en de gemeente om deze renovatie gerealiseerd te krijgen. Hij heeft helaas het eindresultaat niet kunnen zien. Frans van Loon is kort voor de start van de renovatie overleden, op 16 januari 2013. 

Door zijn doorzettingsvermogen en zijn wijze van omgang met mensen heeft Frans veel respect gekregen. Om dit respect tot uiting te brengen heeft het gemeentebestuur in 2013 besloten het speelplein, bij grote uitzondering, te vernoemen naar Frans.

Locatie Wezelveen

Klik hier voor de plattegrond van locatie Wezelveen.

Klik hier voor de huisnummerkaart van locatie Wezelveen.

 

Woningcorporatie Maasdelta

Informatie van Maasdelta:

Hoe neemt u contact met ons op? U belt het centrale nummer (0181) 603 703 of u vult op onze website het contactformulier in. Wij proberen uw vraag of melding direct af handelen. Indien nodig wordt er een afspraak met u ingepland. Voor praktische zaken die uw complex of de woonomgeving aangaan kunt u natuurlijk ook onze huis- en wijkmeesters benaderen. Zij blijven aanwezig in de wijken en onze wooncomplexen. Ook kunt u op onze website diverse huurzaken regelen via online formulieren.

Verhuizing kantoor vestiging Spijkenisse

In september 2015 verhuist Maasdelta Spijkenisse naar Thorbeckelaan 82e.

Voor al uw vragen en huurzaken kunt u contact opnemen met Maasdelta via het centrale telefoonnummer(0181) 603 703, op werkdagen tussen 8.00 - 16.00 uur. Ook voor reparatieverzoeken belt u dit telefoonnummer. Buiten openingstijden wordt u automatisch doorgeschakeld met de storingsdienst.

Brieven stuurt u voortaan naar het centrale postadres:postbus 34, 3200 AA Spijkenisse.

De volgende e-mailadressen komen te vervallen: 

spijkenisse@maasdelta.nl,

mdg@maasdelta.nl,

incasso@maasdelta.nl,

reparatielijn.kcc@maasdelta.nl.

Wilt u contact opnemen met Maasdelta of huurzaken regelen? Maak dan gebruik van de online formulieren op onze website.