Baarsveen

 

Baarsveen ligt in het noordoosten van de wijk Waterland. Dit veen ligt tussen de wegen De Dijkgraaf en De Landmeter. Aan de noordelijke en oostelijke kant van dit veen liggen watergangen als scheiding tussen park Groenewoud en de Gaddijk.

Op het Baarsveen zijn in totaal 408 woningen verdeeld in huur- en koopwoningen, verdeeld over eengezinwoningen en gestapelde bouw. De huurwoningen zijn eigendom van woningcorporatie Maasdelta. 
Voor sport en spelen zijn er 3 speelplaatsen. Ter hoogte van nummer 243 en de speelplaats langs het fietspad, ook is er een basketbalveld te vinden ongeveer achter nummer 410.


Plattegrond Baarsveen

Huisnummerkaart Baarsveen

 

Woningcorporatie Maasdelta

Informatie van Maasdelta:

Hoe neemt u contact met ons op? U belt het centrale nummer (0181) 603 703 of u vult op onze website het contactformulier in. Wij proberen uw vraag of melding direct af handelen. Indien nodig wordt er een afspraak met u ingepland. Voor praktische zaken die uw complex of de woonomgeving aangaan kunt u natuurlijk ook onze huis- en wijkmeesters benaderen. Zij blijven aanwezig in de wijken en onze wooncomplexen. Ook kunt u op onze website diverse huurzaken regelen via online formulieren.

Voor al uw vragen en huurzaken kunt u contact opnemen met Maasdelta via het centrale telefoonnummer(0181) 603 703, op werkdagen tussen 8.00 - 16.00 uur. Ook voor reparatieverzoeken belt u dit telefoonnummer. Buiten openingstijden wordt u automatisch doorgeschakeld met de storingsdienst.

Brieven stuurt u naar het centrale postadres:postbus 34, 3200 AA Spijkenisse.

Wilt u contact opnemen met Maasdelta of huurzaken regelen? Maak dan gebruik van de online formulieren op onze website.