Daar word je toch niet goed van!
Doen wij als winkeliers er écht alles aan om u maar op het plein terug te krijgen, komt er zo’n kwibus van de krant en zegt dat ons plein ter ziele is. Mooi niet.


U als vaste klant van het winkelcentrum Waterland weet wel beter.

U weet dat u gewoon uw dagelijkse boodschappen bij de Lidl kan halen, ja het is echt wel even aanpassen van het boodschappenlijstje maar je komt wel een heel eind. En de rest van onze winkels tellen niet meer mee? Er is gewoon een warme bakker, de Blokker voor uw huishoudartikelen en leuke cadeautjes, er kan nog steeds een heerlijk flesje wijn gehaald worden bij de Gall, of lekker knutselen bij Comefashion.

En laten we onze huisdieren niet vergeten, bij Pet’s Place kunt u nog steeds uw hart ophalen. Of u zelf verwennen met een mooie bos bloemen van Brands, je haar trendy laten stylen bij Trends en Colours of Beauty4 all of een leuke film huren bij Videoland. Voor uw woning en de inrichting ervan kunt u nog steeds binnenlopen bij B&R en bij Bien Connue. Ook het halen van verse vis op zaterdag is nog steeds mogelijk.

 

Wij tellen wel degelijk mee.

 

Velen onder u hebben ons een hart onder de riem gestoken door te zeggen hoe erg ze de brand vinden en dat ze de winkeliers niet laten zakken. Helaas is het wel wat stiller in de winkels op het plein. Jammer, want zoals u hebt kunnen lezen zijn er genoeg redenen om ons een bezoekje te brengen!
Wij als winkeliers zijn ook druk in bespreking met diverse partijen om zo snel mogelijk meerdere winkels op het plein te krijgen zodat wij u beter kunnen voorzien.

 

Onze oproep aan u is: blijf ons steunen en doe uw boodschappen op het plein.
Wij doen er in ieder geval alles aan u weer prettig van dienst te kunnen zijn op een sfeervol winkelcentrum.

Marjan Hartjes dec 2008