Wij zijn erg blij dat er voor de wijk Waterland een Natuurspeeltuin gerealiseerd wordt in park Waterland. Deze natuurspeeltuin kan aangelegd worden dankzij een donatie van de NAM aan de gemeente Nissewaard.

Bewoners zijn door de gemeente gevraagd om hun mening en hier is gelukkig aardig wat respons gekomen. Het ontwerp is er 1 om verliefd op te worden, kijkt u maar naar de tekening!

De aanleg begint in april 2022 met het grondwerk, dan volgt plaatsing van de elementen en het inzaaien van gras. Dit gras moet wel even aanslaan zodat er een goede ondergrond onder de speelelementen ontstaat. Het kan dus zijn dat de speelelementen nog even niet gebruikt kunnen worden omdat eerst het gras moet aanslaan, het gebied zal dan eerst tijdelijk afgezet worden. Er worden ook een aantal bomen en meerstammige heesters geplant. De planning is dat de werkzaamheden voor de natuurspeeltuin rond juli/augustus 2022 afgerond zullen zijn.

Indien u de tekening van de natuurspeeltuin niet helemaal kunt inschatten, kunt u bij ons langskomen voor een uitleg. Elke dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur bent u welkom bij de bewonersgroep Waterland in wijkgebouw op het winkelplein (voormalig Bien Connue pand)

met vriendelijke groet

Bewonersgroep Waterland TEAM

Klik hier  voor het PDF bestand