Opzetten en versieren kerstboom Winkelplein Waterland 2014

 

Zaterdag 6 december was het gelukkig een dag met prachtig weer. De vrijwilligers van de bewonersgroep Waterland konden dit goed gebruiken want er stond een grote activiteit gepland: het opzetten en versieren van de kerstboom. Patrick van Verhage fastfood had ontzettend zijn best gedaan een mooie, grote boom te vinden. En dat is bijzonder goed gelukt. Het opzetten was nog wel een heel karwei maar met behulp van een aantal stevige mannen en Arie van Stadsbeheer gemeente Spijkenisse is dit prima gelukt.
Kinderen konden een eigen versiersel in de boom hangen, thuisgemaakt of gemaakt op het plein. Ook de Kerstman was aanwezig, een hele verrassing zo kort na zijn collega Sint Nicolaas.


 Klik hier voor de foto's ...


Het is voor de bewonersgroep Waterland altijd een heel karwei een actie zoals deze op touw te zetten. Dat kan alleen maar met behulp van vrijwilligers, die willen wij dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet.
Wij willen ook de kinderen bedanken die hun best hebben gedaan om een mooie versiering te maken.
Helaas zijn er altijd mensen die vinden dat de boel gesloopt moet worden. Een aantal versieringen zijn verdwenen en zijn elders in de wijk terechtgekomen.