Foto's met Pieter

De bewonersgroep Waterland is altijd blij met bewoners die ons een helpende hand / praktische hulp bieden. Maar van tijd tot tijd komen er ook bewoners met een idee voor een activiteit waar zij zich voor willen inzetten, soms is zo’n aanbod heel verfrissend! Zo hebben we een vrijwilliger die het leuk vindt op een aantal bijeenkomsten uitleg te geven over fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Hij heeft ons hiervoor een voorstel gedaan; dit is niet echt een ‘ding’ van de bewonersgroep Waterland maar we staan open voor het voorstel. Het is geenszins de bedoeling een fotoclub te starten, het gaat puur om een aantal ‘workshops’ op het gebied van fotografie. Te denken valt aan camera instelling, belichting van een foto, verschillende technieken fotografie (zoals landschap/nacht) En zeker ook een uitleg over bijv. ‘het gouden uurtje’ of ‘het blauwe uurtje’ mag niet ontbreken! De workshops zijn voor beginners en gevorderden, ingedeeld op eigen niveau, en er wordt 1 onderwerp per workshop behandeld. Deelname is gratis (koffie/thee tegen kleine vergoeding).

Heeft u interesse in deelname? Laat ons dit weten, geef dan ook s.v.p op of u beginner of gevorderd bent, dan kunnen we een indeling op data gaan maken.

U kunt zich aanmelden via het sturen van een e-mail : bewonersgroepwaterland@gmail.com onder vermelding van : foto’s met Pieter